Stichting Team 240 Leef!

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven."

Team


 

 

Maak hier kennis met onze teamleden:

Ons team

Priscilla van den Kieboom

Priscilla van den Kieboom

Positie Fietser

Eindelijk mijn droom gaat in vervulling, ik ga meedoen als fietser met de RoParun 2018!! ;-) Na jaren aan de zijlijn te staan in Lepelstraat, mag ik het nu vanaf de andere kant gaan bekijken. Maar voordat het zover is, zal ik me eerst even voorstellen. Ik ben Priscilla van den Kieboom, 23 jaar oud en sinds twee jaar afgestuurd als leerkracht basisonderwijs. Naast het lesgeven ben ik een bezig bijtje.Ik doe oppassen, bijles geven, studie bewegingsonderwijs, sporten, winkelen, uiteten gaan, op vakantie gaan en ojaaa… trainen voor de RoParun natuurlijk! Kortom GENIETEN van het leven! Naast al deze mooie dingen, wil ik me graag inzetten voor een goed doel, namelijk de RoParun. Dit wil ik samen bereiken met onze mooie team 240 Leef! Ik heb er super veel zin in en hopelijk tot snel.

Aantal deelnames Roparun 1

Arthur de Jonge

Arthur de Jonge

Positie Fietser

Aantal deelnames Roparun 5

Remke Burky

Remke Burky

Positie Fysiotherapeute

Hoi allemaal! Let’s introduce, Ik ben Remke 21 jaar, de dochter van Chris en woonachtig in het Zeeuwse Oostburg. Ik doe dit jaar voor de 3e keer mee aan de RoParun met als functie fysiotherapeut. Crazy is my middle name, ik hou van carnaval, foute feestjes, Leuke feestjes, uuh alle feestjes.., sporten, genieten van het leven en wordt vaak gezien als de gekkie van ‘t groepie. Mijn motivatie voor team LEEF, alleen sta je sterk maar samen sta je sterker. Met de saamhorigheid van het team een lach op ieders gezicht toveren.

Aantal Roparun deelnames 3

Chris Burky

Chris Burky

Positie Chauffeur Basiskamp

Hallo lieve leden van Team 240 Leef! en iedereen die de RoParun een warm hart toedraagt. Even voorstellen….. Ik ben de 56 jarige Chris Burky…..knotsgekke vader van ….ja hoe kan het ook anders, Remke Burky. Ik werk als voorraad beheerder bij Sligro Nederland en mijn hobby’s zijn, hmmmm tsja… je kunt je beter afvragen wat ik niet als hobby beschouw, maar Tennis en Carnaval zijn wel de uitschieters hierin. Ik hou van lekker eten, drinken en op zijn tijd een feestje gaat er ook wel in. Het is dan ook zo dat ons team lied “Leef” ook voor mij is geschreven. Ik doe mee aan de RoParun omdat ik volledig achter het beoogde doel van deze stichting sta en omdat ik op de vraag van mijn dochter ‘vind je het leuk om als chauffeur mee te gaan met de RoParun’ niet anders kon dan volmondig ja zeggen. Ik weet dan ook zeker dat Team 240 Leef! succesvol zal zijn, en zet mij voor de volle 100% daarvoor in.

Aantal deelnames Roparun 1

Mariëlla de Jonge

Mariëlla de Jonge

Positie Voorzitter/ Teamcaptain

Hoi! Ik ben Mariëlla de Jonge, in Partnerschap verbonden met Arthur en samen delen we 4 kinderen en 2 schoondochters.Naast de zorg voor onze kater Guus en poes Janske, geniet ik erg van vakanties, bourgondsich leven en een lach toveren op iemands gezicht. Alle activiteiten van team 240 Leef! passen prima hierbij en samen met een fantastisch team ga ik op weg naar de Roparun!

Aantal deelnames Roparun 8

Jelle van den Berg

Jelle van den Berg

Positie Loper

Ik ben Jelle, 21 jaar en ik ga mee naar Parijs als hardloper. Zelf zie ik de Roparun al jaren door Halsteren trekken en nu mag ik hem gewoon zelf gaan lopen! Mijn hoofddoel voor de Roparun is natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen om er voor te zorgen dat er leven aan dagen wordt toegevoegd, wanneer er vaak geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd. Een goed tweede doel is voor mij een persoonlijk doel, namelijk een gezonder leven. Met de Roparun en Team 240 Leef! heb ik nu eindelijk de motivatie en inspiratie gevonden om te blijven hardlopen en gezonder te leven. Ik kijk erg uit naar de Roparun zelf, maar kan ook niet wachten op al die teamactiviteiten en gezamenlijke trainingen. Als ik namelijk iets hoog in het vaandel heb staan, is het samenhorigheid en gezelligheid!

Aantal Roparun deelnames 1

Cyril Schetters

Cyril Schetters

Positie Loper

Mijn naam is Cyril Schetters en ga als loper mee met Team 240 Leef!. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen en heb sinds 2002 een eigen metselbedrijf. In mijn vrije tijd train ik bij Spado en ga ik graag zwemmen. Maar op zijn tijd lekker uit eten gaan en een pilsje pakken behoort ook zeker tot mijn hobby's.Ik vind het een enorme eer om met Team 240 Leef! het Roparun avontuur aan te gaan.

Aantal deelnames Roparun 1

Tommy Siemerink

Tommy Siemerink

Positie Loper

Aantal deelnames Roparun 1

 

 

                                                            


 


 


 

1888